Ved dårlig vær

Hva skal vi gjøre med dårlig vær? Dette er et spørsmål vi stiller alt for ofte i Norge. Med dårlig høstvær, kalde vinterdager, våte vårdager eller brennheite sommerdager finnes det alltid en unnskyldning til å være inne. Men det finnes også mange grunner til å dra ut i dette været også. Her er kun noen eksempler på hva vi selv finner på under tunge regnværsdager.

Aktiviteter inne

Med Internett og moderne teknologi er det ikke lett å kjede seg mens man er inne under dårlig vær. På hytta kan man laste ned filmer før avreise, spille spill offline, ta med seg en digital bok eller spille på mobilen. Men i dårlig vær oppfordrer vi også til å være aktive innendørs. Mimespill, gjemsel med barna, treningsvideoer og dans er eksempler på dette.

Aktiviteter ute

Vi tuller ikke med denne overskriften. Selv ved dårlig vær og regn finnes det mange gøyale aktiviteter å holde på med utendørs. Visste du for eksempel at regndager kanskje er den beste tiden å besøke Tusenfryd på? Med null køer kan du kjøre berg og dalbaner kontinuerlig. Kanoturer og bading på tomme strender er også perfekt for de vågale. Det gjelder bare å kle seg riktig!