Støttespillere

AHSCO ENTREPENØR AS er resultatet av enmannsforetaket Arne Helge Stø som startet for seg selv først på 80-tallet med lastebil og traktorgraver. Selskapet har gjennom årenes løp vokst til 15 ansatte og en årlig omsetning på ca. 24 millioner kroner. Ahsco Entreprenør AS har gitt oss et solid bidrag som gjør at vi kan leve ut turdrømmen vår. Vi er svært takknemmelige.
———————————————————————————————————————————————

AF GRUPPEN ASA er et entreprenør- og industrikonsern. AF Gruppen er inndelt i fem virksomhetsområder; bygg, anlegg, eiendom, miljø og energi. Håkon har jobbet deler av høsten hos AF Gruppens sin avdeling AF Arctic på Svalbard. De har forsynt oss med godt ullundertøy og ullsokker.

———————————————————————————————————————

BERGANS OF NORWAY er en ledende aktør innen utvikling av turutstyr og teknisk bekledning. De har et bredt sortiment av klær til turer og jakt, ekspedisjoner og fritidsbruk. De produserer også telt, liggeunderlag, soveposer, ryggsekker og Ally, sammenleggbare kanoer. De er en betydelig leverandør til store og små ekspedisjoner rundt om i verden. Både Henrik og Håkon har blitt trukket ut som vinnere av kampanjen «Bergans ekstrem turglede». Vi fikk tildelt utstyrspakker for en verdi av 10.000 kroner. I tillegg har Bergans vært velvillige med å gi oss det vi trenger av utstyr til vår Norge på langs-ekspedisjonen.

————————————————————————————————————————

BRILLEHJØRNET SYNSAM LILLEHAMMER holder til på Lilletorget. De er en optisk spesialforretning. Optometrist Jan T. Årset har en master i klinisk optometri. De kan kontaktes i butikken, på telefon 612 59990 eller på e-post: brillehjornet@synsam.no Optiker Kim Finsrud, også med spesialutdannelse i synstrening, har hjulpet oss med kontaktlinser og solbriller til en god pris. Med det hjelper de oss å ta vare på øynene våre i løpet av turen.

——————————————————————————————————————–

DØLATREFF. 10. mars 2012 er det igjen klart for det årlige treffet – festen av, for og med utflytta gudbrandsdøler i Oslo. Treffet feirer i år 5-årsjubileum, og etter fjorårets suksess med gudbrandsdalsbandene VON og Baksia, går man i 2012 for ønskereprise. Dølatreff har støttet turen vår økonomisk. Vi takker for bidraget og oppfordrer alle til å delta på årets Dølatreff!

————————————————————————————————————–

DØLEN er lokalavisa for Midt-Gudbrandsdalen og dekker kommunene Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron. Dølen hjelper oss å gjennomføre drømmen vår. Vi vil levere reisebrev og bilder til avisa i løpet av turen.

——————————————————————————————————————————

FJELLPULKEN AS lager pulker av ypperste kvalitet og holder til på Lillehammer. Kunnskap og kvalitet siden 1963. De har gitt oss god pris på to ekspedisjonspulker.

———————————————————————————————————————–

KBK JAKT OG FRITID A/S er et firma som fører et stort utvalg av produkter som brukes til bearbeiding og oppbevaring av kjøtt, fisk,bær, frukt og sopp. Firmaet har et bredt utvalg av kjøttkverner,oppskjæremaskiner, vacuumpakkere og mye mer slik at kunden kan velge det produktet som passer til sitt behov.

Vi fikk levert en Evermat Tørker fra Jakt og Fritid A/S i forbindelse med turen vår. En slik tørker kan benyttes til tørking av det meste: Kjøtt, fisk, bær, frukt, grønnsaker, urter etc. Vi skal hovedsaklig bruke Evermat Tørker til tørking av kjøttdeig fra elg. Fordelen med tørking er at man forlenger holdbarheten og reduserer vekten betydelig. Et testforsøk viste en vektreduksjon på 70 % etter at kjøttdeigen var stekt og ferdig tørket! Kjøttet vil bli benyttet som supplement til Real Turmat, gryter og supper.

——————————————————————————————————————————


KJETIL JANSRUD (født 28. august 1985 i Stavanger) er en norsk alpinist fra Vinstra. Jansrud vant sitt første verdenscuprenn den 4.mars. I tillegg har han  to andreplasser og fire tredjeplasser i verdenscupen. (Oppdatert 29.5.2012). Under Vinter-OL 2010 i Vancouver tok Jansrud sølv i storslalåm. Kjetil har stilt leiligheten sin i Oslo til disposisjon mens han er ute i verden og samler poeng i verdenscupen. En kjernekarhandling! En viktig bidragsyter til at vi får realisert drømmeturen vår.

——————————————————————————————————————————

RØRLEGGER-SERVICE AS er et nyoppstarta firma som holder til i Lomoen på Vinstra. Daglig leder er Andreas Riiser som kan nås på telefon 95818128. Rørlegger-Service AS har bidratt med en betydelig sum for at Tre langs Norge ved to av dem skal bli en litt mindre strabasiøs ekspedisjon.

————————————————————————————————————–

SYKKELBUA VINSTRA har mer enn 25 års erfaring i sykkelbransjen. Du kan besøke Sykkelbua i Lomoen og slå av en hyggelig sykkelprat med Åge Tøftestuen. Sykkelbua ga oss ei sykkeltralle som vi brukte fra Alta – Nordkapp. Det gjorde at vi kunne dra med oss alt utstyret og vi slapp å gå med sekk. Kan anbefales til andre NPLere! Takk til Åge og Aileene!

——————————————————————————————————————————

VETERINÆRVAKTA FRON AS omfatter en veletablert smådyrklinikk, ambulerende praksis på produksjonsdyr og hest, samt en enklere utstyrt hesteklinikk. Vi takker Are Krohg ved Veterinærvakta Fron AS for medisiner og førstehjelpsutstyr til hunden vår, Andy. Vi fikk også mange gode råd om ernæring og hundestell.

One thought on “Støttespillere

  1. Unfortunately, that is quite common in Hong Kong but also over the world. If I am not deaf and sulrey need some human contact, you may place me in that group as well. My cousin is the \’boy\’. Though he does enjoy basketball and travelling. He has not worked since college. Dealing with working adults can be difficult for him. That talks of finance, news and arts are a bit too much for him.

Skriv deg inn i hytteboka!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s