Internett som underholdning på hytteturen

Nordmenn er flinkere til å benytte seg av naturen enn de aller fleste andre folkeslag, men allikevel er det slik at noen dager bare ikke passer like godt til å stå på ski. Med bedre internettilkobling enn aldri før er det heldigvis mye lettere å fylle de grå dagene nå enn det var før i tiden.

På en helt vanlig hyttetur er det fullt mulig at man får fint skivær hver eneste dag, og at man får utnyttet forholdene slik som gode nordmenn burde. Det lønner seg allikevel å være forberedt på en grå dag eller to, og i det aller minste bør man sørge for å ha med seg en god bok. I dag har vel de aller fleste også med seg smarttelefonen når de er på tur i fjellet, og her har man et ekstra element for underholdning.

Med relativt god internettilkobling over alt i fjellet kan man enkelt streame musikk eller TV-serier, eller man kan bruke mobilen til spill på nettet. Ønsker man litt ekstra spenning bør man sjekke ut et av de mange gode, norske nettcasinoene. På en ellers trist og traust vinterdag kan en livlig spilleautomat eller et tradisjonelt bordspill gjøre mye for humøret. Det at man kan vinne penger på disse spillene er selvsagt et element som bidrar litt ekstra til spenningen.

Det finnes også en rekke andre morsomme spill på nettet, spesielt for den som liker hjernetrim. Man kan blant annet finne massevis av ulike sudoku-varianter, og kryssord både på norsk og engelsk. Escape room-spill er også blitt populære, og disse finnes i en rekke artige varianter. Hvis man vil ha en som hele familien kan kose seg med så bør man sjekke ut MonkeyGOHappy. Disse er ikke skumle, men krever at man tenker seg godt om for å komme i mål.