Idrettsopplevelser i utlandet

Hvis du er både glad i sport og å reise er utenlandske idrettsarrangementer noe for deg. Du kan nå bestille en sportreise eller annet på nettet.

Europeiske opplevelser

I Europa finner du massevis av muligheter for sport og andre kulturelle opplevelser. Turer til Spania, Frankrike og Italia kan by på alt ifra fotballkamper, til tennis og vannsport. Mildt klima og gode matopplevelser er også en del av turen, og da er det ikke rart at dette er noen av favorittdestinasjonene til mange nordmenn. Hva med en tur til Paris for å se Eiffel-tårnet, Roland Garros eller Tour de France? Eller en fin tur til Spania for å bade på stranda om morgenen og se fotballkamp på kvelden? Dette kan du også gjøre i andre land som Hellas, Bulgaria eller Kroatia.

Langtur til Amerika

Er det et sted i verden der du kan finne alt det du kan tenke deg, så er det USA. Her vil du finne all slags idrett og sport. Enten du er interessert i boksing, tennis eller NASCAR. I tillegg har du sjansen til å se idretter som ikke finnes i Europa. Noen eksempel er amerikansk fotball, baseball eller rodeo. Det vanskeligste er å bestemme seg for noe ettersom mulighetene er endeløse!